Lady Vita
Detox Week

Detox Week

Heb jij ook flink van je vakantie genoten? Lekker op reis, ‘s avonds een wijntje, met warm weer een lekker ijsje. En na de zoveelste warme dag had je misschien geen zin om gezond te koken. Dus werd het (weer) pizza, of patat. Heerlijk, vakantie vieren. Maar misschien merk je dat je energie inmiddels wat minder is geworden, dat je stoelgang niet zo lekker loopt en dat je huid onrustig is. En kan het zijn dat er toch een kilootje bij is gekomen?

Fris starten na de vakantie is, ondanks dat je misschien net wat teveel hebt genoten van al het lekkere, heel goed mogelijk! Dat kan door een Detox week in te plannen. Nu heb ik het niet over een zware sapkuur, waarbij je na 3 dagen geen fut meer hebt om op je benen te staan. Nee, een zachte Detox waarbij we vooral gebruik maken van onze eigen organen, die super goed kunnen ontgiften. En deze gaan we ondersteunen met groene smoothies en supplementen. Gun jij je lichaam deze opfrisbeurt? Lees dan verder wat het precies inhoudt.

Wat houdt de Detox week in?

 • Je krijgt van maandag t/m vrijdag een e-mail met daarin een recept voor een groene smoothie. De recepten zijn niet ingewikkeld en ook niet zo heftig. Oftewel, er zit misschien een boel groente in, maar deze proef je (bijna) niet!
 • Daarnaast krijg je 3 supplementen toegestuurd.
  • Super Greens: Deze greens zit boordevol vitaminen, mineralen, sporenelementen, antioxidanten, aminozuren, enzymen en probiotica. Deze greens geeft je meer energie, ondersteunt je darmen en ruimt vrije radicalen op.
  • Mariadistel: Dit complex met mariadistel, artisjok en stinkende gouwe is ontzettend fijn voor de lever en de galblaas. Naast dat het de lever helpt met de ontgifting, wordt de spijsvertering ook gestimuleerd.
  • Curcuma: Deze alleskunner heeft veel gezondheid bevorderende effecten. In deze detox gebruiken we hem vooral omdat het een hele sterke anti-oxidant en ontstekingsremmer is. Daarnaast ondersteunt curcuma de darmen en helpt het bij de verlaging van LDL cholesterol.
 • Na de 5 dagen groene smoothies is het aan jou hoe je verder gaat. Je hebt nu de basiskennis om gemakkelijk zelf groene smoothies te maken. Ook de supplementen zijn nog niet op, ik geef aan het eind van de week tips over hoe je deze verder in kunt zetten om je gezondheid verder te ondersteunen.

Voor wie is het geschikt?

In principe is de detox kuur geschikt voor iedereen die over een blender (of staafmixer) en een beetje motivatie beschikt. Maar, in sommige gevallen kan je beter de light versie kan doen, zonder Mariadistel en Curcuma. Dat geldt voor deze personen:

 • Tijdens zwangerschap of borstvoeding
 • Bij het slikken van medicatie – neem even contact op om te kijken of het samen kan gaan, of niet

Wat kost het?

Tijdens deze detox betaal je eigenlijk alleen voor de supplementen, en dat zelfs met korting! De recepten en ondersteuning via de mail krijg je er van mij gratis bij!

Detox week: € 95,-

Detox week light: € 59,-

Wanneer?

Any time is a good time to start. Oftewel, je kunt altijd starten. Op het moment van schrijven is de zomervakantie bijna afgelopen, een heel fijn moment om te starten. Maar ook op een later moment kan je gewoon beginnen. Je schrijft je in via onderstaand formulier, en je ontvangt de supplementen normaal gesproken met 1 a 2 werkdagen thuis. Op de eerstvolgende maandag start de Detox week, en ontvang je elke dag een recept + extra tips.

Veelgestelde vragen:

Drink je tijdens deze detox alleen smoothies?

Nee, je kan 1 maaltijd vervangen met de groene smoothies. Verder kan je gewoon je normale eetpatroon aanhouden. Het staat je uiteraard vrij om meer gezonde keuzes te maken ;).

Wat kan ik verwachten qua hoeveelheid?

Qua hoeveelheid heb je per recept een glas van 660 ml vol. Dit is best veel. Als je het teveel vindt, kan je het ook prima samen met iemand anders delen.

Er staat dat er elke dag een recept komt. Kan ik van te voren boodschappen halen?

De ingrediënten van de volgende dag vind je altijd een dag eerder in de mail. In de welkomstmail vind je ook de complete boodschappenlijst, zodat je ook alles in 1 keer kunt halen. Let er wel op dat de groente lang genoeg houdbaar is.

Heb je nog vragen? Stuur me dan even een appje.


Totaal