Lady Vita
Suppletie advies

Suppletie advies

Vanaf nu is het ook mogelijk om een los suppletie advies aan te vragen. Wat zit er allemaal in dit advies?

  • Invullen uitgebreide vragenlijst
  • Persoonlijk advies met supplementen die in jouw situatie aan te raden zijn
  • Duidelijk overzicht met wat je wanneer en hoe lang zou moeten slikken
  • Daarbij rekening gehouden met budget, voorkeur voor soort supplementen
  • Mogelijkheid voor verschillende merken (hoogwaardige) supplementen, ik adviseer wat in jou geval het beste is
  • Aan jou de keuze of je alles wilt bestellen, of een deel, of helemaal niets

Voor wie geschikt?

Dit is vooral geschikt voor jou als je de drempel naar een normaal consult te hoog vindt, of gewoon te duur. Of als je niet zulke zware klachten hebt, maar wel denkt dat er wat te verbeteren is. Ook krijg je dus in principe geen voedingsadvies. Mocht uit jouw vragenlijst blijken dat een los suppletie advies niet toereikend is, dan geef ik dat eerlijk aan. In dat geval breng ik niets in rekening.

Hoe werkt het?

Via onderstaand formulier kan je een suppletie advies aanvragen. Na de betaling ontvang je van mij binnen 2 werkdagen een uitnodiging om de uitgebreide vragenlijst in te vullen. Naar aanleiding van deze vragenlijst stel ik het advies op, wat ik naar jou toestuur per e-mail. Aan de hand daarvan kun je aangeven of je ook bepaalde supplementen wilt bestellen. De factuur volgt per e-mail, en de bestelde supplementen worden zo spoedig mogelijk (vaak met 1 werkdag) thuisbezorgd. Vanaf € 50,- is dit zonder verzendkosten.

Wat kost het?

Een suppletie advies kost slechts € 20,- incl. btw! Daarbij krijg je nog eens 10% korting op de verschillende supplementen.

Aanvragen


Totaal