Lady Vita
Supplementen

Supplementen

Binnen de orthomoleculaire therapie werken we, naast voeding, ook veel met supplementen. Omdat de hedendaagse voeding door een verarmde bodem minder voedingstoffen bevat dan vroeger, én we veel meer stress en prikkels ervaren, is gezonde voeding vaak niet genoeg om tekorten te voorkomen. Met de juiste supplementen zijn deze tekorten goed aan te vullen en te voorkomen. Mijn streven is om niet meer te slikken dan nodig is: dus waar het kan met voeding en waar het moet met supplementen. Daarbij is het erg belangrijk om hoogwaardige supplementen te gebruiken. Veel van wat je bij bijvoorbeeld een kruidvat kan kopen, bevat belastende hulpstoffen en vitamines en mineralen in een slecht opneembare (of zelfs schadelijke) vorm. Dan denk je heel goed bezig te zijn, maar voegt het niets toe of breekt het juist af.

Welke merken?

Er zijn gelukkig ook veel goede, kwalitatief hoogwaardige merken op de markt. Ik werk met enkele van deze samen: Vitakruid, Bonusan, VitOrtho en Now. Deze kun je ook via mij bestellen.

Wat moet ik slikken?

Als je graag stappen wilt zetten in je gezondheid, maar je weet niet goed wat je nu moet slikken, dan raad ik aan om eerst een consult te boeken. Dan krijg je een advies wat specifiek bij jou past. Niet voor iedereen is alles geschikt, en het is zonde van je geld om de verkeerde supplementen te slikken. Een multi kan overigens in de meeste gevallen prima, maar ook daar zijn uitzonderingen. Heb je last van ‘lichte’ klachten, dan kun je ook kijken of het suppletie advies wat voor je is.

Bestellen

Het is mogelijk om via mij supplementen van deze merken te bestellen en af te halen in Ijsselmuiden of thuis te laten bezorgen. Je krijgt standaard 10% korting op de producten van Vitakruid.