Lady Vita
Over mij

Over mij

Mijn naam is Matty, ik ben de persoon achter Lady Vita. Ik ben 32 jaar, moeder van 4 kinderen en woon in IJsselmuiden.

In juli 2019 werd ik overspannen. Daar begon voor mij een zware periode met veel tegenslagen en uiteindelijk dagelijks paniekaanvallen. Vanaf het begin heb ik verschillende soorten hulp

gezocht, met name op het mentale vlak. Hoewel dit allemaal wel effect had, bleef ik terugvallen en veel stress in mijn lijf houden. Uiteindelijk ben ik me gaan verdiepen in orthomoleculaire therapie. Dit is voor mij de omslag geweest naar herstel. Met de juiste ondersteuning voor mijn lichaam wat betreft voeding en supplementen, had het mentale werk een goede ‘voedingsbodem’ en kon ik echt herstellen.

Inmiddels ben ik gecertificeerd als gevorderd orthomoleculair adviseur en heb ik verschillende specialisaties gevolgd. Ik blijf verdere verdiepingen volgen, en studeer daarnaast ook nog Psychologie. Met deze kennis en mijn eigen ervaring wil ik jou graag helpen om de balans weer te vinden en in je kracht te komen staan.

Mijn visie

Ik werk vanuit een christelijke, holistische visie waarbij ik lichaam en geest als nauw verbonden zie. Bij mentale problemen is er vaak ook sprake van een lichamelijke disbalans, en andersom. Dit uit zich dan in psychosomatische klachten. Om te bepalen waar de problemen en tekorten zitten werk ik met uitgebreide anamnese formulieren. Daarnaast behoort onderzoek in een laboratorium ook tot de mogelijkheden. Hierbij maken we samen de afweging tussen kosten en opbrengst voor jou persoonlijk. Ik werk niet met energetische testen zoals bioresonantie.

Socials

Op instagram hoop ik met regelmaat nieuws en acties te delen. Als je het leuk vindt om me daar te volgen, kijk dan op: Lady_Vita_praktijk

Erkend CAT-therapeut

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Collectief Alternatieve Therapeuten en hiermee voldoe ik ook aan de Wkkgz.