Lady Vita
Reviews

Reviews

Burn-out voorkomen

Langere tijd kampte ik met lusteloosheid en vermoeidheid. Als ondernemer heb ik veel stress opgelopen de afgelopen 2 jaar door de covid (en zeker de maatregelen). Alles wees richting een beginnende  burn-out volgens de huisarts. Gezien mijn werk, eigen ondernemer, is het haast onmogelijk om toe te geven aan deze burn-out. In contact gekomen met lady Vita en zij gaf mij advies over deze supplementen. Was in eerste instantie wel wat sceptisch hierover. Maar ben het toch gaan doen. En ja mijn klachten namen snel af, moeheid en lustloosheid heb ik niet meer. En waar men het stempel burn-out had gegeven is dit met hulp van lady Vita tot het verleden gaan behoren.  Kan weer de juiste beslissing nemen en daarnaast heb ik weer de energie om naast mijn drukke werk ook te genieten. Voor mij zorgen deze supplementen voor de juiste balans. Heel erg tevreden met het advies en zeker dat ik  de stap heb genomen om samen met Lady Vita te bezien welke supplementen benodigd waren om weer in balans te komen.

Ouderdomsklachten

Mijn moeder is op leeftijd gekomen, kwetsbaarder geworden. De bloeddruk ging omhoog, gewicht verminderde en ze werd lustelozer. In overleg met de huisarts niet gaan sleutelen aan de bloeddruk medicatie, omdat ze heftig reageert op medicatie wijzigingen.
Lady Vita gaf advies voor een supplement ter aanvulling op de voeding. Het resultaat is; bloeddruk daalt naar gezond niveau, eetlust en zin om te koken is terug; het gewicht daalt niet langer. En als extraatje blijkt ze met minder Movicolon toe te kunnen. Wat bijzonder!
Huisarts is hierover ook enthousiast en werk mee in de meting van enkele waardes in het bloedonderzoek waardoor nog specifieker ingezet kan worden op voeding en supplementen.

Koortslip

Sinds 20 jaar heb ik meerdere malen per jaar last van een koortslip, erg vervelend en volgens internet is er niets aan te doen. Van Lady Vita hoorde ik echter dat er wel degelijk een middel voor is; het werkt perfect! Als ik het op voel komen neem ik een paar dagen van dit middel en dan verdwijnt het prikkelende gevoel zonder dat dit eindigt in een koortslip. Heel fijn en persoonlijk dit advies! Op internet staat zoveel (des)informatie, lady Vita levert maatwerk, betrokkenheid en professionaliteit.

Burn-out klachten

Toen ik met klachten van overspannenheid thuis kwam te zitten, wilde ik graag werken aan een gezondere levensstijl. Naast het zoeken naar een nieuw ritme van in- ontspanning, wilde ik ook graag stappen zetten met voeding en supplementen. Met een open en betrokken houding heeft Matty met mij gekeken naar mijn huidige voedingspatronen en welke stappen ik kon zetten om die te verbeteren. Zo heeft Matty geadviseerd welke supplementen ik het beste kon gaan gebruiken en gaf ze ook leuke en handige tips voor bijvoorbeeld gezonder ontbijten. In de meerdere gesprekken die we in mijn traject hebben gehad, was Matty steeds zorgvuldig en inlevend. Ik kan een traject bij Lady Vita van harte aanbevelen!

Darmklachten

Ik had al tientallen jaren een probleem met de stoelgang en moest steeds meer laxerende middelen gaan gebruiken. Op advies van Matty heb ik een kuur gedaan en ben nu gestopt met alle laxeermiddelen en neem dagelijks alleen nog maar mijn vezels. Prima advies Matty, zelfs de huisdokter wist er geen raad mee!

Hierboven staan de reviews van een aantal mensen die ik de afgelopen tijd heb mogen ondersteunen naar een leven met minder klachten en meer vitaliteit. Wil je ook een review achterlaten? Dat kan via deze link.

×

Chat via WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?